Nytt tema – Sommarråd

posted in: Okategoriserade | 0

Under juli ger vi tips och råd som kan vara bra i sommartider med flera förebyggande råd vid bl a urinvägsinfektion, sommarmagsjuka och -förkylning. Temat Sommarråd hittar du här.

Nytt tema – Vårtips

posted in: Okategoriserade | 0

Den 1 maj 2021 publicerade vi ett nytt tema med vårtips. I temat får du bland annat veta hur man gör maskrossirap och te på vårblommor och blad.

Ännu en instruktionsvideo

posted in: Okategoriserade | 0

Den 20 mars 2021 publicerade vi den nya instruktionsvideon “Fot- och underbensbad med senap”, som finns här på hemsidan under fliken Instruktionsfilmer och även på vår YouTubekanal. Prenumerera gärna på kanalen!

Ny instruktionsvideo

posted in: Okategoriserade | 0

Den 24 mars 2021 publicerade vi den nya instruktionsvideon “Fotinsmörjning”, som finns här på hemsidan under fliken Instruktionsfilmer och även på vår YouTubekanal. Prenumerera gärna på kanalen!

Ny text och nya videofilmer

posted in: Okategoriserade | 0

Texten till “Råd i egenvårdstider” som publicerades för ett år sedan på Facebook har uppdaterats och finns att läsa här. Två nya instruktionsvideos har också publicerats i mars 2021 under samma tema och under fliken Instruktionsfilmer i menyn – “Läkeeurytmi … Continued

Ny hemsida för HJÄLPSAMT

posted in: Okategoriserade | 0

Välkommen till HJÄLPSAMT:s nya hemsida! Här presenterar vi tips för egenvård och listar alla de instruktionsfilmer och informationsfilmer som finns på vår YouTube-kanal. Prenumerera gärna på kanalen, så att du inte missar när vi lägger upp nya filmer.